E. Gryzonlaan 1 - 1070 Anderlecht - Toegankelijk elke schooldag van 11u30 tot 13u45
Prijzen:
• soep € 0.80 • voorgerecht € 1.00 • hoofdschotel € 4.00
• belegd broodje € 2.50 • belegd broodje met sla € 3.00 • portie frieten € 1.50 • saus € 0.40
• thee of koffie € 1.00 • water € 0.80 • water pet fles 50cl € 1.40 • fruitsap 33cl € 1.20
• portie brood € 0.60 • boter € 0.30
MENU FREEFLOW
VAN 25 t/m 29 november 2024
MAANDAG 25/11/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2. Salade op z'n Spaans.
Hoofdschotel: 1. pasta met zeevruchten 2. Kip parmigiana
Dessert: 1. Fruitsla. 2. Fruit. 3. Yoghurt. 4. Pudding met fruit.
DINSDAG 26/11/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2. Tomaat met mozzerella.
Hoofdschotel: 1. gegratineerd witloof , aardappelpuree 2. jollof rijst met kip 3.jollof rijst met plantin
Dessert: 1. fruitsla. 2. Fruit. 3. Yoghurt. 4. Chocolademousse.
WOENSDAG 27/11/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2.eieren op Russische wijze
Hoofdschotel: 1 zigeunerschnitzel, gebakken aardappelen 2. wildstoofpotje met aardappelkroketten
Dessert: 1. fruitsla. 2. Fruit. 3. Yoghurt. 4.Rijstpap met ananas.
DONDERDAG 28/11/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2. Diëetsalade
Hoofdschotel: 1.hamburger, gemengde sla, friet; pepersaus 2. Kip, Archiducsaus, frieten 3. veggie burger, gemengde sla , frieten.
Dessert: 1. fruitsla. 2. Fruit. 3. Yoghurt. 4. koffiemousse 5.Caramel flan 6.peren speculooscake
VRIJDAG 29/11/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2. Cocktail op de wijze van Monaco
Hoofdschotel: 1. kalkoengebraad, jus, gratin met broccoli 2. gefrituurde vis, gribiche saus, spinaziepuree
Dessert: 1.fruitsla. 2. Fruit. 3. Yoghurt. 4.gebrande creme.5 Santiagotaart
MENU FREEFLOW
van 2 t/m 6 december 2024
MAANDAG 02/12/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2. Ham met meloen.
Hoofdschotel: 1. Gevogelte op Chinese wijze, rijst
2. varkensschnitzel milanese
Dessert: 1. Fruitsla. 2. Fruit. 3. Yoghurt. 4. Weense Flan
DINSDAG 03/12/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2. Exotische gevogeltesalade.
Hoofdschotel: 1. couscous met merguez en kip
2. vleesbrood, warme kersen, gebakken aardappelen
3.couscous met kikkererwten
Dessert: 1. Fruitsla. 2. Fruit. 3. Yoghurt. 4. Tiramisu.
WOENSDAG 04/12/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2. Haringfilet op Duitse wijze.
Hoofdschotel: 1. stoofvlees, appelmoes, friet
2. vol au vent, gemengde sla, friet
Dessert: 1. Fruitsla. 2. Fruit. 3. Yoghurt. 4. Aardbeipudding.
DONDERDAG 05/12/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2. Perzik met tonijn.
Hoofdschotel: 1. pad thai met kalkoen
2. braadworst, gekarameliseerd witloof, natuuraardappelen.
3. vegetarische pad thai
Dessert: 1. fruitsla. 2. Fruit. 3. Yoghurt. 4. 2 kleurenbavarois 5.Brownies
6.Millefeuille
VRIJDAG 06/12/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2. Kaaskroket
Hoofdschotel: 1. Vogelnestje, tomatensaus, aardappelpuree
2. witte en zwarte pensen met groentenstoemp
Dessert: 1. Fruitsla 2. Fruit. 3. Yoghurt. 4. aardbeienmousse. 5.appelcake
MENU FREEFLOW
van 9 t/m 13 december
MAANDAG 09/12/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2. Hamrolletje met asperges
Hoofdschotel: 1. Kalfsblanket, friet
2. Goulash, friet
Dessert: 1. fruitsla. 2. Fruit. 3. Yoghurt.4.rijstpap
DINSDAG 10/12/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2.Paté van de chef
Hoofdschotel: 1. Gele curry met kip, rijst
2. Hachis parmentier
3. Vegetarische gele curry, rijst
Dessert: 1. Gebak. 2. Fruit. 3. Yoghurt. 4. chocolademousse.
WOENSDAG 11/12/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2. Inktvisringen op Romeinse wijze
Hoofdschotel: 1. vislasagne
2. Ossentong in madeirasaus, puree
Dessert: 1. Fruitsla. 2. Fruit. 3. Yoghurt. 4 Flan
DONDERDAG 12/12/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2. Cocktail surimi
Hoofdschotel: 1. moussaka
2. Pasta pesto met kalkoen
3. vegetarische moussaka
Dessert: 1. Fruitsla. 2. Fruit. 3. Yoghurt. 4.Flensje mikado
VRIJDAG 13/12/2024
Voorgerecht: 1. Rauwkost. 2.voorgerecht van de chef
Hoofdschotel: 1. Gebakken vis, choronsaus, gemengde sla, natuuraardappelen
2. Vlaamse carbonnade, gemengde sla, natuuraardappelen
Dessert: 1. fruitsla. 2. Fruit. 3. Yoghurt.